#MyyrYork2030 – minkälainen voisi olla tulevaisuuden Myyrmäki?

#MyyrYork2030 – minkälainen voisi olla tulevaisuuden Myyrmäki?

Myyrmäen aluetta täydennysrakennetaan ja keskustaa uudistetaan lähitulevaisuudessa. Tilapioneerit: M.Y.Fest -kaupunkitapahtumassa Myyrmäen Colosseumissa Vantaalla 5.5.2018 esiteltiin neljä Helsingin yliopiston geotieteiden ja maantieteen osaston #MyyrYork2030 -projektiharjoituskurssin opiskelijoiden suunnitelmaa tulevaisuuden Myyrmäestä. Kurssilla haettiin ekososiaalisesti kestäviä, resurssitehokkaita alueen yhdyskuntasuunnitteluun, luontoon ja ympäristöön, palveluihin tai teknologiaan liittyviä ratkaisuja sekä alueen identiteetin ja imagon kehittämiseen liittyviä ideoita. Esityksiä kommentoivat tapahtumassa asemakaavasuunnittelija Anne Olkkola ja projektipäällikkö Mirka Järnefelt Vantaan kaupungilta. Ryhmien raportteihin ja postereihin voi tutustua oheisista linkeistä:

Green Team: Monen maan Myrtsi (posteri)
Green Team: Monen maan Myrtsi (raportti)

Myyrmäen lähettiläät: Myrtsi elää! (posteri)
Myyrmäen lähettiläät: Myrtsi elää! (raportti)

MyyrYorkers: MyyrYork – kaikki yhdessä! (posteri)
MyyrYorkers: MyyrYork – kaikki yhdessä! (raportti)

Mykistäjät: Myyrmäki – Urbaanin kulkijan olohuone (posteri)
Mykistäjät: Myyrmäki – Urbaanin kulkijan olohuone (raportti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *