Tilapioneerit 2018 ja #MyyrYork2030 -loppuraportit ovat valmiina!

Helsingin yliopiston Tilapioneerit 2018 -projektikurssin loppuraportit ovat valmiina ja ne löytyvät alla olevan blogilinkin takaa. Loppuraporteissa kurssille osallistuneet opiskelijat pohtivat, miten Myyrmäen Colosseumin kiinteistöä ja sen lähialuetta voidaan kehittää tilapäiskäyttöjen avulla ja minkä tyyppiset käyttötarkoitukset kiinteistöön soveltuvat. Pääpaino kirjoituksissa on esitellä Colosseumin konttorisaliin tai sen ympäristöön suunnitellun yksittäisen tilapäiskäyttökonseptin matka ideointiprosessista jatkokehittämiseen sekä konseptin testaamiseen Tilapioneerien M.Y.Fest -tapahtumassa lauantaina 5.5.2018 Myyrmäen Colosseumissa Vantaalla.

Tilapioneerit 2018 loppuraportit: http://tilapioneerit.fi/category/raportit/
(jaettu kahdelle sivulle)

#MyyrYork2030 -projektiharjoituskurssin opiskelijat pohtivat Myyrmäen Colosseumin lähiympäristöä laajemmasta perspektiivistä. Tavoitteena oli etsiä tulevaisuuden Myyrmäkeen ekososiaalisesti kestäviä, resurssitehokkaita alueen yhdyskuntasuunnitteluun, luontoon ja ympäristöön, palveluihin tai teknologiaan liittyviä ratkaisuja sekä alueen identiteetin ja imagon kehittämiseen liittyviä ideoita. Aluetta täydennysrakennetaan ja keskustaa uudistetaan lähitulevaisuudessa. Ryhmien raportteihin ja postereihin voi tutustua alla olevista linkeistä. Esityksiä kommentoivat M.Y.Fest -tapahtumassa asemakaavasuunnittelija Anne Olkkola ja projektipäällikkö Mirka Järnefelt Vantaan kaupungilta.

Green Team: Monen maan Myrtsi (posteri)

Green Team: Monen maan Myrtsi (raportti)

Myyrmäen lähettiläät: Myrtsi elää! (posteri)

Myyrmäen lähettiläät: Myrtsi elää! (raportti)

MyyrYorkers: MyyrYork – kaikki yhdessä! (posteri)

MyyrYorkers: MyyrYork – kaikki yhdessä! (raportti)

Mykistäjät: Myyrmäki – Urbaanin kulkijan olohuone (posteri)

Mykistäjät: Myyrmäki – Urbaanin kulkijan olohuone (raportti)

Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneita!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *