Makuja Myrtsistä – ruokakonsepti

Konseptimme perusidea on yksinkertainen: ravintolapäivämäinen järjestely, joka toimisi varsinaisen tapahtuman rinnalla yrittäjien ja yksityishenkilöiden toteuttamana. Tavoitteena olisi saada paikalle edustajia useasta eri yrityksestä ja väestöryhmästä, jotta tarjonta olisi mahdollisimman laaja ja monipuolinen.

Aiheeseen liittyvä kuva

Ravintolapäivä 2016

Idea ei ole monimutkainen, ja sen eri variaatioita on ollut jo pitkään käytössä useissa tapahtumissa. Konsepti syntyi yksinkertaisesti siitä oletuksesta, että ihmiset viihtyvät paikan päällä paremmin ja pidempään, jos tarjolla on myös ruokaa. Monipuolinen valikoima myös mahdollistaisi sen, että ihmisillä olisi matala kynnys laajentaa ruokamaailmankuvaansa kokeilemalla uusia makuja. Samalla yrittäjät saisivat näkyvyyttä, ja yksityishenkilöillä olisi mahdollisuus tienata hieman ylimääräistä sekä pitää hauskaakin siinä sivussa – tärkeää olisi, että ihmiset viihtyisivät. Jos kaikille tai edes suurimalle osalle jäisi tapahtumasta ja järjestelyistä päällimäiseksi positiivinen mielikuva, olisi toteutus onnistunut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *