Tilapioneerit – opas projektikurssin opettajalle!

Tilapioneerit – opas projektikurssin opettajalle!

Haluatko oppia toteuttamaan yhteiskunnallisesti vaikuttavan kurssin korkeakoulussa tai lukiossa? Liity pioneerien etujoukkoihin ja järjestä oma Tilapioneerit -projektikurssi! Tilapioneerit on projektioppimiseen perustuva malli, jossa toteutetaan yhteisöllinen vaikuttamisprojekti oppilaitoksen lähiympäristössä.  Julkaisemme talven 2019 aikana opettajan oppaan ja verkkomateriaalin osana Sitran Kiertotalousopetusta kaikille koulutusasteille -hanketta. Opas pohjaa Tilapioneerit-kursseilla kuuden vuoden aikana opittuihin ja testattuihin menetelmiin. Julkaisussa kerrataan kurssin vaiheita: suunnittelusta, ideoinnin kautta testaamiseen, tapahtuman tuottamiseen ja raportointiin. Lisäksi annamme vinkkejä sudenkuoppien välttämiseksi. Ilmoittaudu tästä linkistä, niin saat ensimmäisten joukossa ilmaisen julkaisun PDF-versiona, sekä linkin oppaan tuleville nettisivuille. Esittelemme tulevia materiaaleja pe 25.1.2019 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Educa messuilla Sitran osastolla (6n39) kello 14:00-16:00. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Rami Ratvio, maantieteen yliopistonlehtori (rami.ratvio@helsinki.fi)
Olli Siitonen, tohtorikoulutettava (olli.siitonen@helsinki.fi)
Jaakko Lehtonen, tuntiopettaja (jaakko.s.lehtonen@helsinki.fi)
Anna Hakala, tuntiopettaja (anna.hakala@helsinki.fi)
Daniel Rieder, tuottaja (rd@live.fi)
Riikka Oittinen, tohtorikoulutettava (riikka.oittinen@helsinki.fi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *