Synapsitilat a.k.a. pakohuoneet

Oletko kiinnostunut pulmanratkonnasta yhteistyössä ystäviesi kanssa? Haluaisitko kokeilla suosittua pakohuonekonseptia ilmaiseksi? M.Y. Festin Synapsitilat ovat sinua varten! Me kurssilaiset Tommy, Anni  ja Sanni muunnamme 2-3 tyhjää konttorihuonetta seikkailuntäyteisiksi ongelmanratkontahuoneiksi, joiden läpäisemiseksi tarvitset älynystyröitä, visuaalista silmää ja yhteistyökykyä.

Tarkoituksena on, että huoneet ovat haastavuudeltaan eritasoisia, joten ne tarjoavat haastetta kaikenikäisille. Olemme saaneet huoneidemme ideointiin yhteistyökumppaniksi Inside Out Escape Oy:n. Eli vaikka itse olemmekin amatöörejä pakohuoneiden saralla, saamme arvokasta apua alan ammattilaisilta, jotka toivat pakohuonekonseptin Suomeen.

Alustavan suunnitelmamme mukaan huoneemme teemat tulevat olemaan konttori ja olohuone, joista jälkimmäinen sopii perheen pienimmillekin tai heille, jotka eivät puhu suomea. Konttorihuone sen sijaan on haastavampi.

Tiedoksesi, että konttorihuone pyörii osan päivästä etukäteisvarauksella. Ajanvarausmahdollisuus avautuu myöhemmin, joten liitythän jo nyt M.Y. Festin facebook -tapahtumaan ja ole valppaana kun ilmoittautumislinkki ilmestyy sinne.  Olohuoneeseen sen sijaan pääset tapahtumassa jonottamalla.

Nähdään toukokuussa!

Synapsitiimi 5/5

 

Kuva konttorihuoneesta ENNEN. Tule katsomaan paikan päälle, miltä JÄLKEEN -kuva näyttää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *