Millaista uutta toimintaa sinä toivoisit Myyrmäkeen? Osallistu kyselyyn!

Tilapioneerit-projektikurssi kehittää uutta elämää entiseen pääkonttoriin Vantaan Myyrmäessä. Ideoita Colosseum -kiinteistön uusiksi käyttötarkoituksiksi kerätään kaupunkilaisilta – osallistu kyselyyn!

Tilapioneerit-kurssi kokoaa 30 Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijaa monitieteiseksi työryhmäksi ideoimaan uusia käyttötarkoituksia Myyrmäen Colosseumin tiloihin yhteistyössä Vantaan kaupungin ja Elon kanssa. Tavoitteena on edistää kiertotalouden periaatteita kaupunkitilan käytössä. Alueella tutkitaan ja kokeillaan kuukauden ajan kulttuurin ja tilapäiskäyttöjen hyödyntämistä kaupunginosan ja kiinteistön kehittämisessä. Kurssilaiset etsivät mm. tuoreita ja ennakkoluulottomia ideoita Colosseumin  uusiksi käyttötarkoituksiksi. Ideoita testataan opiskelijoiden järjestämässä kaupunkitapahtumassa la 5.5.2018.

Opiskelijat kehittelevät mahdollisia tulevaisuuden käyttöjä asukkaiden, kaupungin edustajien ja kulttuuritoimijoiden kanssa. Ideoissa hyödynnetään kansainvälisiä esimerkkejä ja alueella kerättävää tutkimustietoa.

Kuudennen kerran pidettävä kurssi järjestetään osana Sitran Kiertotalousopetusta kaikille koulutusasteille -hanketta. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin, työeläkeyhtiö Elon ja kiinteistöhallintayhtiö Newsecin kanssa.  Suomen Arkkitehtiliiton Helsingin ja Uudenmaan osasto palkitsi Tilapioneerit vuoden 2017 tilatekona.

Millaista uutta toimintaa sinä toivoisit Myyrmäkeen?

Mitä Myyrmäestä puuttuu, ja minne sen sijoittaisit? Mitä uusia palveluita tai tilankäytön muotoja Myyrmäen Colosseumissa voisi olla? Kirjaa ideasi uudesta toiminnasta Myyrmäessä alla olevaan palautelaatikkoon. Avaamme uuden kyselyn näillä sivuilla 15.4.2017. Kysely toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Osallistu ideointiin paikan päällä kaupunkitapahtumassa Myyrmäen Colosseumissa lauantaina 5.5.2018 Rajatorpantie 8:n konttorisalissa!

Facebook: https://www.facebook.com/tilapioneerit/
Twitter ja Instagram: Tilapioneerit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *