Minkälainen voisi olla tulevaisuuden Kera?

Minkälainen voisi olla tulevaisuuden Kera? Espoon Leppävaaran lähellä sijaitseva Kera on muutostilassa: vanhan logistiikka-, teollisuus- ja toimistoalueen tilalle suunnitellaan uutta urbaania, kiertotalouteen perustuvaa kaupunginosaa. Tilapioneerit: Kerapia -kaupunkilaboratoriotapahtumassa 6.5.2017 esiteltiin neljä Helsingin yliopiston geotieteiden ja maantieteen laitoksen Tulevaisuuden Kera ja kiertotalous -kurssin opiskelijaryhmien suunnitelmaa tulevaisuuden Kerasta. Esityksiä kommentoivat tapahtumassa projektijohtaja Pekka Vikkula ja ympäristömuotoilija Niko Riepponen Espoon kaupungilta. Ryhmien raportteihin ja postereihin voi tutustua oheisista linkeistä:

Kera – kestävä edelläkävijä (posteri)
Kera – kestävä edelläkävijä (raportti)

Kerationistit (posteri)
Kerationistit (raportti)

Keran enkelit (posteri)
Keran enkelit (raportti)

Cool kids (posteri)
Cool kids (raportti)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *