Tilapioneerit: Vallithon 16.-30.11.2016

Print

Tilapioneerit: Vallithon
16.-30.11.2016
Mäkelänkatu 45, Vallila, Helsinki

Tilapioneerit Vallithon on väliaikainen kulttuuritila ja 48 tunnin naapurustojamit tyhjilleen jääneessä varastotilassa Vallilassa. Tarjoamme ilmaisen ja matalan kynnyksen alustan avoimelle kaupunkikulttuurille – tila avautuu tyhjänä ja kenestä vain voi tulla järjestäjä! Tila on varattavissa 18.-30.11.2016 ja aukioajoista ilmoitetaan Facebook-eventissä. Projektin lopuksi 25.-27.11.2016 järjestetään Vallithon 48h -naapurustojamit Vallilan kehittämiseksi entistäkin paremmaksi paikaksi! Let’s make Vallila great again! Hack the neighborhood!

Projektin tavoitteena on kokeilla uusia osallistumismuotoja ja tilapäiskäyttöjä, yhdistää alueen toimijoita sekä luoda uusia yllättäviä kohtaamisia alueella. Vallithon 48h -naapurustojameissa 25.-27.11.2016 yhteiskehitetään Vallilan kaupunginosaa ja lähinaapurustoa erilaisissa työpajoissa kahden vuorokauden ajan.

KUINKA OSALLISTUA?

Vallithonissa jokainen voi toteuttaa ideoitaan, järjestää näyttelyitä, tapahtumia ja työpajoja tai tuoda luovuuttaan esille. Mukaan pääsee ilmoittautumalla alla olevista linkeistä, jos vain tapahtumakalenterissa on tilaa. Vallithon 48h -naapurustojameihin on oma ilmoittautuminen.

– Ilmoittaudu oheisella lomakkeella! http://tinyurl.com/vallithonregistration
– Järjestä oma tapahtuma, näyttely, taideperformanssi tai muu kaikille avoin tilaisuus Vallithonin väliaikaistilassa Mäkelänkatu 45:ssä! Voit myös tulla mukaan vapaaehtoiseksi! Liitämme lomakkeen kautta ilmoittautuneet halukkaat Vallithon Slack -ryhmään, joissa voit keskustella muiden järjestäjien kanssa ja saada apua ideoihisi. http://vallithon.slack.com/
– Tule mukaan työpajoihin Vallithon 48h naapurustojameihin 25.-27.11. Ilmoittaudu oheisella lomakkeella! http://tinyurl.com/vallithon48hregistration
– Lainaa tavaraa – etsimme huonekaluja, tekopalmuja ja muuta mukavaa kahden viikon ajaksi!
– Tule suoraan juttelemaan!
…Tai huhuile Facebook -tapahtumassa!

Tila soveltuu pienimuotoisten elokuvanäytösten, teatteri­ ja musiikkiesitysten, standup­-iltojen, jooga­ ja tanssituokioiden, taidetyöpajojen, keskustelutilaisuuksien, näyttelyiden ja muiden vastaavien tilaisuuksien järjestämiseen. Miten olisi retkeily sisätiloissa, tarinakahvila, levyraati, naapurustokirjasto, pukeudu kuin naapurisi-naamiaiset, hoffice -päivä, vaatteiden vaihtoa, illallispeli, nyyttärit, merkkaa lempipaikkasi Vallilan kartalle, valitus open mic, senioritreffit.

LISÄTIETOA TILASTA:

– Tilassa on vain yksi wc ja kaksi vesipistettä. Tilassa ei ole keittiömahdollisuuksia.
– Tila koostuu useista pienemmistä tiloista.
– Tilassa on joitakin huonekaluja, pieni äänentoisto, videotykki ja valaistusta. Tuo mukana kaikki tarvittavat huonekalut ja materiaalit.
– Tilasta ei peritä vuokraa, mutta toivomme että tulet mukaan rakentamaan tilaa kanssamme.

KÄYTTÖEHDOT:

1. Tilaisuuden tulee olla maksuton ja “luonteeltaan rauhallinen”.
2. Tilaisuuden tulee päättyä viimeistään klo 22.
3. Tilaisuuden tulee olla kaikille avoin.
4. Tilaisuuden suurin sallittu osallistujamäärä on 50 henkeä.
Tila ei sovellu suuriin yleisötilaisuuksiin.
5. Varmista, että ulko-ovet pysyvät suljettuina ja että tilat jäävä siistiksi tilaisuuden jälkeen.
6. Tapahtumissa tulee olla Vallithon -tuotantoryhmän edustaja paikalla.

ENGLISH SUMMARY

Do you have great ideas, but no space to implement them? Do you suffer from November-depression? Tilapioneerit-collective will offer you an inspiring and free space in Vallila on Mäkelänkatu 45. Your project can be anything from an hour lasting gig to an art exhibition of two weeks.

Join in by filling this form!
Follow us on Facebook! Join our Slack group.
Registration is open during the the project until November 30.

Let’s make Vallila great again!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *