Tanssit 2.0

Miten tyhjästä toimistosta taiotaan tanssilattia?

Tätä testataan Myyrmäessä Colosseumissa 5.5.2018 klo 20-04, kun entisen Imatran Voiman pääkonttorin tilat muuntuvat tunnelmalliseksi tanssilavaksi, pirteäksi discoksi ja lopulta aamuyöllä hikiseksi teknoluolaksi.

Illan avaavat paikalliset ihanuudet. Tanssin pyörteisiin pääsee Vaskivuoren Big Bandin, Vaskivuoren lukion tanssiorkesterin sekä bilebändi Armadillon kanssa. Puolen yön jälkeen puikkoihin hyppäävät tyylitajustaan tunnettu tuottaja ja dj Ilkka S sekä kotimaisen teknon salatut jalokivet Kitkatone sekä Man Jorge, joiden taajuuksille yhä useammat ovat virittäytyneet BassoMaanalainen Radion avulla.

Toimiston käytäviä eteenpäin kävellessäsi löydät huoneen, jossa kohtaavat tunnelmia maalaileva ja kokeellisempi soundi. Pitkään erityisesti modulaarisyntetisaattoreita rakentanut ja soittanut helsinkiläinen Satoi luotsaa huonetta yhdessä ystäviensä Ikolan, Karkaan, Lackluster– Esa Ruohon, [ówt krì]:n sekä hollantilaisen Multicast Dynamicsin kanssa.

Ilta on maksuton ja K-18.

Paikalle pääset kävellen Myyrmäen asemalta.

Tule sellaisena kuin olet ja anna tanssin viedä!

Tapahtuman järjestää kaupunkikulttuuriyhdistys Kaupungin Kaiku ry yhteistyössä Helsingin Yliopiston Tilapioneerit-kurssin M.Y. Festin kanssa.

Yhteistyökumppaneina toimivat Taaki HKI, Myyrmäki-liikeVaskivuoren lukioEthereal ManagementVialliset sekä Vantaan kaupunki City of Vantaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *